IBLAND BEHÖVER MAN EN PAUS FRÅN SOCIALA MEDIER | Elin Eriksson

Elin Eriksson

Annons

IBLAND BEHÖVER MAN EN PAUS FRÅN SOCIALA MEDIER

Long time, no see

Hej på er! Jag hoppas allt är bra med er? Jag har inte glömt bort varken er eller bloggen, jag har faktiskt varit inne här lite då och då och försökt att påbörja nya inlägg men det har slutat med att jag raderat allt och loggat ut igen. Då undrar ni säkert varför, och egentligen har jag inte ett jättebra svar på det mer än att jag behövde en längre paus från mina sociala medier. Det är först nu senaste veckan som jag börjat uppdatera instagram som vanligt också.

Jag var sjukt dålig på att blogga i slutet av dieten eftersom jag inte hade någon tid över, jag var ständigt stressad och bloggen kom verkligen i sista hand. Nu efter tävlingen har jag egentligen haft väldigt mycket att skriva om men jag har bara inte riktigt orkat. Jag tycker att man ska blogga för att man vill och för att det är roligt, inte för att det är ett måste. Det är nog anledningen till att jag inte skrivit några inlägg, för jag har känt att jag måste uppdatera, inte att jag vill.

Men nu senaste dagarna har jag börjat känna ett sug igen efter att blogga, så jag tänkte försöka styra upp det här. Jag lovar ingen superduper bra uppdatering men förhoppningsvis kommer den bli bättre och bättre med tiden.

Jag tror faktiskt att en paus från sociala medier då och då bara är nyttigt, för det blir lite av ett beroende. Att man hela tiden vill ha något att uppdatera, att man vill visa sina framsteg, att man måste se vad alla andra håller på med osv. Jag tror att ni förstår mitt tänk. Jag har i allafall mått bra av att tagit en liten break härifrån! Jag har ägnat min tid åt vänner och den här godingen nedanför, dom sakerna här i livet som betyder mest.

DSC_1023

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats