EN VECKA EFTER TÄVLING | Elin Eriksson

Elin Eriksson

Annons

EN VECKA EFTER TÄVLING

Hej alla fina!

Här har det ekat tomt den senaste veckan, jag har ju så mycket att skriva om nu så jag vet inte ens vart jag ska börja.

Ett inlägg om tävlingen kommer nu under veckan med bilder, och även ett inlägg om hur jag ser på framtiden, träningen och framtida tävlingssatsningar.

Så nu tänkte jag egentligen bara skriva av mig om hur jag känner och hur jag mår idag, just nu. Jag mår så jäkla bra! Jag har inte satt min fot på gymmet på hela veckan, och det var exakt vad jag behövde. För under den här veckan har jag börjat sakna gymmet, sakna min styrketräning och helt enkelt längtat väldigt mycket efter att få röra på mig. Så därför känner jag att det har varit nyttigt för mig och min kropp att fått vila, och nyttigt för min motivation framförallt. Första gången jag är borta från träningen såhär länge sen i Februari, men herregud så välbehövligt det varit.

När det kommer till kosten, så har jag haft fredag mest hela veckan, hehe. Det har inte spårat ur totalt som jag trodde att det skulle göra. Men när det kommer till matbiten, så har jag ätit precis vad jag vill. Det har blivit en hel del pasta som jag längtat ihjäl mig efter, korv, köttbullar, potatismos, tacos, kycklinggratäng, köttfärssås osv. Alltså egentligen inget speciellt onyttigt, husmanskost. Men “onyttigt” om man jämför med vad jag levt på de senaste 5 månaderna. Så magen var lite kaotisk första dagarna, även fast jag inte åt överdrivet mycket så fick man ju i sig en del bröd, laktosprodukter, socker och annat som magen inte är van vid. Så har haft lite ont i magen, men det börjar ordna upp sig nu. Dock tror jag att det kommer ta några veckor innan magen är van vid det jag vill äta igen. Sen har det såklart blivit mycket gotte med, hur underbart har det inte varit att kunnat ta en fika med en kompis exempelvis? Som jag njöt! Sen att ta fram en godispåse till fredagsmyset, vilken underbar känsla som jag saknat så himla mycket!

Jaja, nog om det. Nu vet ni att jag lever, glad och lycklig över att känna mig mätt igen och att ha energi till att leva och jobba och träffa människor igen. I morgon ska jag pallra mig till gymmet för mitt första riktiga styrkepass efter tävlingen och det ska bli superroligt! Nu ska jag bygga upp en stark och vältränad kropp igen, ser faktiskt fram emot att få tillbaka lite kvinnliga kurvor på kroppen och lägga på mig några extra kilon.

12190111_10153344005138935_3965616345942574083_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats