NAGLARNA ÄR PÅ PLATS | Elin Eriksson

Elin Eriksson

Annons

NAGLARNA ÄR PÅ PLATS

Hur underbara är dom inte då???

Jag älskar dom! Dock är det första gången jag gör min naglar “på riktigt”, och mina egna naglar går alltid av så jag är verkligen inte van vid att ha långa naglar så att bara sitta vid min dator och skriva det här inlägget tar en evighet, haha. Men jag är verkligen supernöjd, älskar att få känna mig extra fin! Är det någongång naglarna ska glittra så är det ju i helgen.

Annars då, håller på och packar resväskan för i morgon kl 10.10 går tåget mot Stockholm. Men mer om det i ett inlägg senare ikväll, tänkte berätta lite om hur jag känner inför den kommande helgen. Jag börjar bli riktigt nervös nu!

DSC_0992

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats