KVÄLLENS TANKAR | Elin Eriksson

Elin Eriksson

Annons

KVÄLLENS TANKAR

Hej på er!

Hur galet är det inte att tåget till Stockholm går i morgon? Den här veckan har gått riktigt sakta, minuterna har varit väldigt långa och det enda som cirkulerat i mitt huvud är hur hungrig jag varit. Det är ju tömningsvecka sista veckan som de flesta vet som är insatt i den här sporten. Så har inte ätit riktigt med kolhydrater sen i söndags, har man aldrig någonsin i hela sitt liv varit utan det så känner man väldigt stor skillnad. Så det har inte varit en dans på rosor, men sjukt hur taggad man har blivit, mer och mer för varje dag som gått. Tävlingsmänniskan i mig har kommit fram, och jag är mer än redo för att kliva upp på scenen på söndag. Tror att man kommer bli ännu mer motiverad och peppad när man träffar alla i morgonkväll, och när man får börja fylla på med kolisar och energi på lördag.

Annars då, peppad är jag men börjar även känna av hur galet nervös jag är. Jag har tränat och tränat och tränat på att gå i dom där jäkla klackarna, haha. Men jag är och kommer aldrig bli en klacktjej så det är nog det jag är mest nervös över, eller att jag får blackout på scenen och inte kommer ihåg hur man poserar, haha. Jag tror att man inte ska tänka så mycket, utan bara göra. Jag möter galet snygga tjejer, både oerfarna och erfarna, så jag kommer göra mitt bästa och mycket mer än så kan jag inte göra.

Och apropå det, så måste jag bara skriva att jag är jävligt stolt över mig själv.
Idag har jag gått på diet i exakt 140 dagar, det är mer än en tredje del av ett år. Jag har droppat från 70 kilo till ynka 58 kilo, gissa om jag känner mig liten? Men jag har gjort det här hårda arbetet alldeles själv, jag har stått emot alla frestelser trots att jag är världens godisråtta. Jag kan faktiskt säga att jag är i mål, jag tog mig ann utmaningen om att ställa mig på scenen en vacker dag och nu på söndag så kommer jag faktiskt stå där? Det känns helt otroligt faktiskt, sjukt.

Så hur det än går på söndag, är jag stolt. Jag har redan vunnit, jag har klarat mitt mål.

Men handen på hjärtat så ser jag nu fram emot att ta det lugnt och slappna av, att inte leva ett inrutat liv med för strikta rutiner och matlådor. Jag har varit så stressad senaste tiden, fått mer magkatarr, tappat en del av träningsglädjen som jag hade innan. Det har varit så många måsten, och det vill jag inte ha sen. Jag vill fortsätta styrketräna för att jag vill, inte för att jag måste. Jag vill äta sunt för att jag vill, inte för att jag måste. Det är många blandade känslor nu, men framför allt vill jag lägga mer ledig tid på att göra saker med Bryan och med mina vänner. Jag vill ha ork att bry mig om andra, och inte bara tänka på mig själv. Vilket man i princip måste när man gör en tävlingssatsning, åtminstone de sista månaderna innan tävling.

Gud vad jag babblar, men jag döpte ju trots allt inlägget till kvällens tankar. Många blandade känslor som sagt, men det jag längtar mest efter som jag inte gjort lika mycket nu är att baka. Jag ska baka så mycket gott, fytusan vad roligt det ska bli! Men nu först, åka upp till Stockholm och skina i min gröna bikini och visa upp mitt hårda slit. Let’s do this!

12072701_10153325539128935_1193593023028024456_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats